Generál Kivitelezés
 • Az építőipar jelentős átalakuláson ment keresztül az elmúlt években, mint minden más szakterület. Új szakmai kihívások, új műszaki megoldások, új élethelyzetek merültek fel, új igényekkel, új szereplőkkel. 2016 év eleje óta igényelhető a CSOK, így az építőipar nagyobb lendületet kap.

   

  Ahhoz, hogy meg lehessen felelni mindezeknek a kihívásoknak, az építőipari vállalkozásoknak, a kivitelezéssel foglalkozó szakcégeknek, szakmailag felkészült, megfelelő tudással és tapasztalattal rendelkező műszaki irányító gárdára van szüksége. Szakmai gárdáinkkal már évek óta dolgozunk együtt gördülékenyen és szakmailag és és technikailag folymatosan fejlődünk.


  ​Műszaki vezető kollégánk fiatalos lendülettel és sok tapasztalattal rendelkezve a tervezéstől a kulcsrakész átadásig mindenben releváns szaktudással rendelkeznek.

   

  Cégünk 2008 óta működik és a generál kivitelezésekkel 2010 óra foglalkozunk. 

   

  A T-Management Kft. tevékenységi köreit röviden összefoglalva, partnerek tudunk lenni:

   

  építőipari generál vállalkozóként, fővállalkozásokban,
  magán és középületek teljeskörű kivitelezése, engedélyek intézése a törvényi megfeleőség tekintetbevételével.

 •  
  Meghatározó építőanyag gyártó cégek partnereként elsőkézből kapunk információt és oktatást környezetvédelmi és ökó újításokról. Szakkivitelezőink, folyamatos képzéseken vesznek részt, az anyagok és az egyéb fejlesztések megismerésében, valamint a kivitelezési technikáik elsajátításában.

   

  Célunk, hogy meglévő és leendő partnereink számára elkészítsük a megálmodott ingatlant a legjobb ár-érték arányban az aktuális technikai rendszerek figyelembevételével.

   

  Megtisztelő figyelmüket megköszönve, kérjük, tekintsék meg weboldalunkon, Tevékenységi köreink, részletesebb leírását, kollégáink szakmai referenciáit.

   

   

  Üdvözlettel:

  T-Management Kft.